web analytics

Bulder og brag….

Dagen startede med bulder og brag, regn kom der ogsä – men nu er der pause, solen skinner og graderne siger 23 ude pä altanen men det varer ikke ved kan jeg bäde se og höre i det fjerne, bulder og brag er ikke langt vaek sä man skal nok ikke smutte ud med musik og en god bog i dag ;-)

I dag fär jeg lige vasket det sidste i kurven, sä det kan komme med i kufferten som bliver pakket i morgen aften :-)

Vores nye kufferter er ikke de störste, isaer ikke när man er vant til en der er dobbelt störrelse, sä efter jeg sä vejrudsigten for det nordjyske hev jeg den store shopper frem som kan komme med som händbagage med bäde regnfrakke og gummistövler – sä er jeg da pä den sikre side :-P

I mens jeg har skrevet dette indlaeg er der blevet totalt sort udenfor, det blaeser helt vildt op, bulder og brag pä fuld knald er vendt tilbage og regnen vaelter ned! :-)

 

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *