Vandretur langs med Isar ved Marzling…

De har endnu engang meldt om regn og torden, og endnu engang kan vi konstatere at det ikke ser ud til at holde, sä turen gär i dag til Isar floden med udgangspunkt ved byen Marzling :-)

Turen, som var den smukkeste tur, endte pä knap 9 km hvor vi gik langs med Isar floden pä en god og jaevn grusvej, den sidste km begyndte det at regne, sä igen i dag var vi heldige da vi valgte at trodse vejrudsigten og bevaege os ud i den friske luft :-)

Da bloggen begraenser störrelsen pä mine billeder, har jeg valgt at oprette et galleri til billeder fra vores vandreture, sä her pä bloggen vil der for eftertiden kun komme en lille smagspröve fra turene og sä vil jeg linke til billeder i större oplösning i det nye galleri :-)

Bäde dagens tur fra Marzling og turen til Schleissheim i gär kan findes i galleriet

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *