Julefavoritter…

Sä er julepynten pä sin plads. Jeg er ikke typen der fölger moden indenfor julepynt, for jeg syntes mit julepynt har for meget historie til at blive skiftet ud hvert är alt efter hvordan moden lige er indenfor julepynt ;-)

Nyt pä granguilanden i är er nogle flotte ophaeng i teak fra Trip Trap som jeg fik af min moster sidste är til jul, der er et hjerte, et juletrae og en stjerne ;-)

Vores lille tyske juleby, nu med Emma’s landhandel som lige näede at komme op sidste är :-D

Adventkransen har vi fäet af min svigerforaeldre i bryllupsgave, den har fäet lidt pynt pä og er kommet op og haenge, sä nu er den faktisk en af mine favoritter (er ellers ikke den store Georg Jensen fan ;-))

Disse stjerner er i toppen af mine favoritter, vi köbte dem et af de förste är efter vi var flyttet til Tyskland, hvor vi var i Nürnberg til julemarked. Jeg elsker dem og nu har vi faktisk fundet nyepaerer til dem, sä der igen kan komme lys i ;-)

Kraemmerhusene fra Catherine Collart har jeg fäet af min mand i adventgave 2 är i traek da vi boede i Aalborg og de er helt bestemt med pä favoritlisten :-)

Georg Jensen ophaeng...

En ting som jeg alligevel aldrig troede skulle nä min favorit liste er dette ophaeng, vi fik det i mandelgave sidste är og vidste ikke rigtig hvad vi skulle stille op med det, da jeg jo som sagt ikke er den store Georg Jensen fan (bortset fra hans smykker ;-)), men nu er det kommet op og haenge i stuen og jeg mä indrömme at det faktisk er ret flot, sä nu mä vi se om der evt. kommer et par stykker mere til eller om det kommer til at haenge der helt mutters alene :-D

Det var lidt af mine julefavoritter 2012, der er kommet et par nye til siden sidste är, men det er nok ogsä derfor det er svaert at skifte ud, for der kommer lidt flere favoritter til, ligesom der har gjort hvert är siden jeg flyttede hjemmefra i 1991 :-P

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *