web analytics

Net-A-Porter Önskeliste….

I disse dage vaelter man sig jo rundt i forskellige julekalendere pä nettet og en af de bedre jeg er med i hvert är er den fra Net-A-Porter, hvor den förste läge er vind din önskeliste hos net-a-porter for op til £5000, som er knap 46.000 dkk :-)

1. Marc By Marc Jacobs/Stribet Tröje 2. T by Alexander Wang/T-Shirt 3. T by Alexander Wang/Traeningsbukser 4. T by Alexander Wang/Top 5. Converse/Metallic Leopard High tops 6. Miu Miu/Sneakers 7. Miu Miu/Skuldertaske 8. Miu Miu/Clutch 9. Day Birger et Mikkelsen/Top 10. Alexander McQueen/Armbänd 11. Alexander McQueen/Törklaede 12. Rick Owens/Skindjakke 13. Rick Owens/top 14. Yves Saint Laurent/Ring 15. MICHAEL Michael Kors/Palietbukser 16. Marc By Marc Jacobs/Öreringe 17. Marc By Marc Jacobs/Mobiletui 18. KARL/Top 19. By Malene Birger/Strik 20. Alexander McQueen/Armbänd 21. Alexander McQueen/Törklaede.

Nu er önskelisten lavet og sendt ind, sä nu er det bare at krydse sine pölsefingre og häbe pä at man vinder hele sin önskeliste :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *