web analytics

Kökkendrömme…

Vores kökken er ret sä därligt indrettet og jeg tror aldrig nogensinde at de personer der har indrettet det, har stäet i et kökken.

Kökkenvasken er for lille, sä vandhanen sidder i vejen när man skal vaske gryder, pander og andre större ting af, ovnen opförer sig maerkeligt, kogepladerne er en historie for sig selv og sä kan vores kökkenvindue ikke lukkes op fordi soklen er for höj, hvilket gör at bordpladen ogsä sidder alt for höjt, sä jeg er helt oppe pä täspidserne när jeg aelter dej :-D

Kökkendrömme...

Jeg drömmer om et fint nyt IKEA kökken med cremefarvede läger, traebordplade der er plan med vindueskarmen og vores kökken stopper midt pä vaeggen pä langsiden, sä der kunne snildt vaere 3 underskabe og naesten 2 meter bordplade mere, hvis man lod det fölge hele vaeggen hen. Godt man kan drömme, tegne og fortaelle pä IKEA‘s hjemmeside :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *