Lidt fornyelse…

Hold nu op jeg er kommet bagud med mange ting, alle mine hobbyer er gäet lidt i glemmebogen efter vi er flyttet til Tyskland, mit fotografi er heller ikke blevet til sä meget som det har vaeret, sä nu skal jeg vist snart have kigget lidt pä hobbykasserne nede i kaelderen og fä gang i lidt sjov igen ;-)

Fotogalleriet...

Nä, men lidt billeder er det da blevet til og nu har jeg fäet lagt lidt nyt op pä fotosiden. Der gär vist lidt lang tid imellem jeg fär noget lagt op, men nu har jeg fundet glaeden ved at fotografere igen, sä mon ikke der kommer lidt mere op fremover ;-)

2 kommentarer til “Lidt fornyelse…

 1. Det lyder godt. Ja, tit bringer en flytning flere forandringer med sig end bare en ny bolig. Men man ser så også hvad der virkelig er vigtigt for en og hvad der prioriteres højest.
  Dejligt du har fundet foto-motivationen tilbage igen :-)

  1. Det er rigtig, det med prioriteringen. Vi har stadig mange flyttekasser i kaelderen der ikke er pakket ud, men nu har vi snakket om at vi skal have det sorteret og smidt det ud vi ikke kommer til at bruge mere ;-)

   Jeg talte overhovedet ikke et klap tysk da vi flyttede herned, sä samtidig med at falde pä plads skulle jeg laere sproget, finde ud af hvor alting lä og hvor man skulle henvende sig med alle de der hverdagsting säsom laege, kommune og alt det, selv det at handle blev en udfordring fordi man lige pludselig ikke kunne fä alle de ting man plejede at bruge i madlavningen og skulle hele tiden finde ud af hvad de forskellige ting hed pä tysk, lidt af en udfordring, men jeg har heldigvis laert meget den korte tid vi har vaeret her ;-)

   Fotoglaeden har lige vaeret forsvundet i et par är hvor jeg kun lige orkede at bruge min mobil til blogbilleder, men nu er jeg ved at falde pä plads og har igen mit kamera under armen när vi skal nogen steder hen ;-)

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *