web analytics

BMW Welt og Museum…

Vi har vaeret pä söndagsudflugt og meningen var at vi skulle ind og se Alte Pinakothek, men vi kunne simpelthen ikke finde en p-plads i midtbyen, sä vi valgte at köre ud til BMW og se deres museum, sä mä vi tage Pinakotheket naeste gang der er därligt vejr pä en söndag ;-)

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

BMW Welt og Museum...

En tur pä BMW’s museum kan helt klart anbefales hvis man er i München… ogsä selvom man ikke er til biler ;-)

2 kommentarer til “BMW Welt og Museum…

 1. Der har jeg været for mange år siden, men var dengang mere fasineret af Pinakothek der Moderne. BMW gad jeg også godt at se. Det er ihverttilfælde nogle flotte billeder du fik med hjem! Det ser smukt ud i sort/hvidt :-)
  Er du ikke begyndt at bruge et andet kamera….eller har du ændret noget ved teknikken….et eller andet er anderledes ;-)

  god mandag :-)

  1. Pinakothek der Moderne var ogsä vores förste valg, men det er lukket frem til september pga ombygning, sä det mä vi tage til efteräret när det äbner igen ;-)

   BMW er det smukkeste sted, bäde bygningerne udvendig og indvendig, BMW Welt samt BMW Museum er spaendende, vi tager tit i BMW Welt hvis vi keder os om söndagen, for der sker altid noget og sä er det gratis at komme ind..

   Jeg bruger naesten altid det samme kamera, Olympus Pen med en 14-150mm (fä gange när vi er ude har jeg et Canon lommekamera med). Mäske er det fordi jeg er tilbage hvor jeg syntes fotografi er spaendende igen, der har vaeret en lang pause hvor det mest bare har vaeret peg og skyd-hverdags billeder der er blevet taget :-)

   Vi har lige indfört “ud-af-huset-söndag” sä der kommer til at ske noget mere pä foto fronten for eftertiden, hvis der regner tager vi enten pä museum, pä tur med u-bahn eller andet “tört” ellers bliver det udendörs i godt vejr feks zoo, olympia park osv. sä det bliver godt at komme ud og lufte kameraet igen :-D

   God mandag til dig :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *