web analytics

Sä sker der noget…

Der er kommet mail fra LaChair med en leveringstid pä vores stol! Den skulle komme i uge 16 eller 17, sä det vil sige om 4-5 uger :-)

Sä sker der noget...

Som i nok kan se er den sort med armlaen og traestel. Det er ikke lige det valg vi skrev om sidste gang, det var en creme uden armlaen med traestel, men da vi startede med at drömme om Eames stolene for mange är siden, var de ikke sä udbredt som de efterhänden er blevet, sä vi har kigget efter alternativer som Panton men vendte hurtigt tilbage til Eames for det er bare de stole vi bedst kan lide.

Nu har vi valgt at der skal 5 stk. sorte med armlaen til den ene vi har i sennepsfarvet, for vi syntes ikke de sorte med traestel og armlaen er sä udbredt som nogle af de andre modeller er. Vi regner bestemt med at vi skal have vores stole i mange, mange är og derfor er det vigtigt at vi fär de helt rigtige og at man sidder godt, derfor valgte vi den med armlaen og sä syntes vi bare at de er flottere med traestel :-)

2 kommentarer til “Sä sker der noget…

 1. Wouh Lucky you! Det er en smuk stol….. selvom jeg nogen gange syntes at det bliver for meget med understellet når der står flere stole sammen. Det virker lidt forvirrende.
  Men nu har I noget at glæde jer til. Dejligt.
  God tirsdag :-)

  1. Ja, de har vaeret laenge undervejs og der er lang vej endnu inden jeg er spisebordet rundt ;-)

   Jeg har det ligesom dig ang. understellet, men det er en af grundene til at vi har valgt trae, for jeg syntes ikke det er helt sä forvirrende at se pä som stälstellet, og sä skal vi kun have to stole pä hver side af bordet, de to sidste stole kommer til at stä i andre rum, en som kontorstol og en i sovevaerelset, sä der ikke stär 6 stole rundt om bordet i hverdagen, men sä vi har dem när der kommer gaester…

   Jeg syntes spisebordstole er en svaer ting, for man skal sidde godt i dem, samtidig med de skal vaere flotte at se pä. Nu häber jeg vi har valgt rigtig, ellers er det godt at vi kun har to indtil videre som vi kan teste inden vi köber flere :-)

   God dag til dig, häber i er begyndt at maerke lidt til foräret i Schweiz :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *