web analytics

campz.dk – en ny online outdoorshop…

Jeg har fäet en mail hvor jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at samarbejde omkring en ny online outdoorshop i Danmark og da jeg kender lidt til den tyske shop ville jeg gerne hjaelpe med at sprede budskabet om shoppen i Danmark ;-)

Campz.dk

Shoppen hedder campz.dk og de har et stort udvalg af laekre kvalitetsvarer til udendörsmennesket. F.eks. forhandler de Salomon, Deuter, Häglöfs, Fjällräven, Mammut, Odlo og Leki som er nogle af de maerker jeg selv har i min friluftsgarderobe og det er bare et lille udpluk af alle de maerker de forhandler.

Derudover har de et paent udvalg i nördafdelingen ogsä, vores GoPro kamera som i jo nok har set i brug pä bloggen, Garmin som er med när vi Geocacher og danske Handpresso er ogsä med pä listen.

Alt i alt en fin biks med et stort udvalg, sä kig forbi campz.dk inden friluftsaesonen starter :-)

2 kommentarer til “campz.dk – en ny online outdoorshop…

    1. Ja, turen bliver bare lettere hvis man har noget ordenligt udstyr og tit holder det ogsä til mere. Outdoortöj bliver ogsä udsat for lidt mere end almindelig hverdagstöj gör, sä det kan godt betale sig at ofre lidt mere pä det ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *