web analytics

Billeder fra Prag i galleriet…

Sä fik vi sorteret vores billeder fra päskens tur til Prag

Billeder fra Prag i galleriet...

Det er selvfölgelig flest billeder fra Prag centrum, da det var der vi var mest. Der er gengangere fra 2011, men f.eks. John Lennon muren kan man sagtens besöge hver gang man er i Prag, for den forandrer sig fra gang til gang, Karlsbroen kan man jo ikke undgä, men denne gang har vi fäet aftenbilleder derfra og sä er der billeder fra vores underlige udflugt til Kutná Hora :-)

2 kommentarer til “Billeder fra Prag i galleriet…

  1. Tusinde tak for alle de super gode tips! De er jo bedre end enhver rejsebog :-) Vi skal jo derover senere på året, så jeg suger det hele til mig.
    Rigtig god dag…..også selvom solen ikke skinner hos os/jer.

    1. Det er dejligt at höre at du kan bruge det ;-)
      Prag er en skön by og der er masser at se, nu kom vi godt nok naesten de samme steder som förste gang vi var afsted, pänaer Slottet og St. Vitus, som virkelig kan anbefales, isaer hvis vejret er godt, for sä er der udsigt over hele byen deroppe fra :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *