web analytics

Tilbage pä rette spor…

Jeg var lige kommet sä godt ind i en rytme sidste är, med morgenmad, motion osv. men sä kom juleferien og som man siger “Julen varer lige til päske” og ups det gjorde den altsä for mig :-D

Tilbage pä rette spor...

Nu skal jeg tilbage pä rette spor. Igen igen igen, taenker i nok, men Rom blev altsä heller ikke bygget pä en dag og det er mange ärs därlige vaner der skal aendres og har jeg husket at sige at jeg har rygrad som en regnorm! :-D

Det skal lige siges, at vi faktisk har aendret rigtig meget pä vores livsstil, bare pä de sidste 4 är hvor vi har boet hernede, sä jeg ser ikke helt negativt pä det hele ;-)

Sä saet igang, lige om lidt er der vandresaeson! :-D

4 kommentarer til “Tilbage pä rette spor…

 1. Dejligt du har energi til at finde vejen igen! Det er svært med spisevaner når man flytter til et andet land og især for dig som er hjemmegående……og så sniger der sig altid det ene lækre efter det andet på bordet.
  Jeg er sikker på at du nok skal finde sporet igen….nu kommer der snart sol og varme….det motiverer til bevægelse :-)
  God sund dag ;-)

  1. Löbebändet er kommet pä programmet igen, det skal bare indstilles pä opad bakke, sä er jeg snart klar til vandresaeson igen :-D

   Jeg er en sucker for god mad og söde sager, sä der er altid et eller andet der frister, men det skal der jo ogsä vaere plads til, men nu skal der bare lige lidt sundere vaner ind og indtil videre gär det faktisk meget godt for os. Vi har aendret rigtig meget siden vi flyttede og det tager den tid det tager, for jeg gider ikke fanatisk og der mä gerne vaere bäde feta i salaten og lidt kage i weekenden for ellers kommer jeg nemlig ingen vegne, hvis alt bliver skäret vaek, sä jeg nöjes med at skaere ned :-)

   Lige nu siger termometeret 10,4 grader og der meldes om op til 18 grader i naeste uge sä jeg tror grillen skal findes frem og dertil kommer jo masser af salat, sä mon ikke det kommer til at gä lidt lettere nu :-)

   God dag til dig og tillykke med dine 10km forleden, häber du fik slappet af i bentöjet :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *