web analytics

7 kommentarer til “Konen er kommet pä Facebook…

 1. Tillykke med det.
  Jeg er ikke på Facebook, så der kommer ingen like fra mig. Det er et medie som jeg ikke er vild med og jeg kan slet ikke finde tiden til at skulle være med der også.
  Held og lykke med det :-)

  1. Mange tak og nu mä jeg jo se hvordan det gär :-)

   Jeg syntes Facebook er hvad man gör det til. Jeg ville feks ikke kunne fölge sä meget med i min söster, niece og nevöer’s liv hvis ikke jeg var pä Facebook og man bestemme jo heldigvis selv hvor meget tid man vil bruge og hvad man vil dele og ikke dele derinde ;-)

   God dag til dig, häber i har bedre vejr end os, der er ved at blaese vaek :-)

  1. Takker, Tina :-)
   Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte i den salatbog, der er sä mange skönne opskrifter pä laekre og spaendende salater. Jeg syntes tit at jeg bliver skuffet over salatböger og “sunde” kogeböger for det er altid sädan noget underligt noget med ingredienser der er svaere at finde frem til, men denne her er anderledes og den passer lige til mig :-)

   Kan du have en god dag nede i varmen :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *