web analytics

6 kommentarer til “Frem med gummistøvlen…

    1. Meget heldigere, for vi har ikke set solen siden pinsen, men den skulle vise sig i morgen og derefter står den på regn igen så langt frem vi kan se ;-)

  1. Øv det er ikke lige dét vi forbinder med foråret, at der skal købes regntøj og gummirøjsere, håber I snart får lidt bedre vejr, der hvor du bor… Ha´ en rigtig fin tirsdag!
    Kram fra OddStyle

    1. Det er faktisk meget normalt med rigtig meget regn om foråret hernede, meeeen jeg syntes bare, at nu skriver vi snart 1. juni og så plejer der altså at være 25-30 grader her, vi har max. 10 lige for tiden – det er et underligt vejr der er i år, håber snart der kommer bedre vejr ;-)

  2. ja det er rigtig træls efterhånden….undskyld min negative side, men som du skriver er det snart 1. juni og vi har ikke kunnet foretage os ret meget udenfor endnu. Så vi krydser fingre…….
    Nyd dagen alligevel :-)

    1. På denne tid af året plejer vi allerede at have været på flere vandreture og i år har vi ikke været nogen som helst steder, for hvis vi går ud drukner vi :-(

      Nu vil vi bare have bedre vejr! Vi har solskin i dag og jeg har lige været ude og redde mine druknende planter på altanen og forbedrede dem på endnu en uge med regn…

      Jeg vil nyde dagen alt det jeg kan, for i morgen kommer regnen tilbage – god dag til dig også, Nola ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *