web analytics

Luftforandring…

Jeg trænger til frisk luft, ikke kun i det virkelige liv, men også på bloggen…

Luftforandring...

Det sidste års tid har været hårdt syntes jeg. Manden har haft nogle lange dage, har været meget ude med kollegaer der kom langvejs fra og han er blevet tilkoblet tilkaldervagt ca. 1 gang om måneden, hvilket alt sammen har påvirket hverdagen rigtig meget og jeg har været meget alene.

Det har også påvirket vores aktiviteter, vi har ikke været ude på de vandreture som vi plejer og vi har haft nogle ustabile madplaner. Det gik ellers lige så godt for os, vi havde smidt 8-10 kg hver og var kommet ind i en god rytme, men det er skudt skævt den sidste tid og der er røget lidt på igen.

Men nu er der ladet op til nye tider og dertil kom også et nyt frisk udseende til Konen – nu kører vi :-P

4 kommentarer til “Luftforandring…

  1. Mange tak, Catarina ;-)
   Der skal lidt forandring til engang imellem og jeg trængte virkelig!
   Det er nok også det lorte forår, samtidig med at vi har haft en rigtig våd vinter, det gør at man får lidt hyttekuller, når man ikke kan komme så meget ud som man plejer og så skal der ske noget lige pludselig :-D

 1. Sikke fint du har lavet det :-)Ja, man trænger nogen gange til lidt nyt…også på bloggen.
  Desværre kommer man en del hurtigtigere ind i en spisemæssig skæv rytme end omvendt. Og jeg syntes tit at det netop er ferien som er udløseren….man kan da heller ikke være i et andet land unden at skulle prøve alle deres specialiteter :-)
  Men nu står salat-sæsonen jo for døren, så går det nok igen :-)
  God dag :-)

  1. Tak, Nola ;-)
   Lidt nyt skal der til engang imellem – det kan nogen gange være svært at finde sig til rette i et nyt land og vi kender jo ikke rigtig nogen her, så det godt være svært ind imellem når manden er meget væk ;-)

   Vi skal nok komme hurtigt ind på rette spor igen nu hvor sommeren forhåbentlig snart er på vej :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *