Det årlige loppemarked i Regensburg…

Hvert år er der loppemarked på Dult Platz i Regensburg, eller det er der 2 gange om året, men vi er altid på ferie den ene af gangene. Markedet er kæmpe og der er alt muligt blandet, både i stand og kvalitet :-)

Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg... Det årlige loppemarked i Regensburg...

Vi kom hjem med det vi gik efter, nemlig to kufferter, for jeg har solgt den ene af vores til MissMuffin og måtte derfor ud og lede efter en erstatning, plus en ekstra som vi har manglet længe. Vi har kufferterne stablet to og to på sådan en flyttedims på hjul og bruger dem som sideborde ved sofaen ;-)

4 kommentarer til “Det årlige loppemarked i Regensburg…

 1. Jeg er helt dårlig efter at have set billederne her og på Instagram- hvor er der bare mange fine ting!! Jeres priser er også noget mere ved..
  Vi slås stadig lidt med kufferten, men Kristian mener det bare er et spørgsmål om det rigtigt værktøj, men det skal vi vidst lige have os lånt til…

  1. Ja, loppemarkederne hernede er ikke dårlige og priserne er noget mere fornuftige end i DK ;-)
   Jeg kan simpelthen ikke forstå at i ikke kan få den op, det er lidt af et mysterium.
   Vi har haft den åbnet flere gange, både da vi tog billeder af den og da mine forældre skulle have den med hjem, for der fyldte vi den med ting de skulle have med, og de har haft den åbnet da de kom hjem med den og skulle tømme den igen :-)
   I må lige sige til hvis den slet ikke vil op, så må vi finde ud af noget :-D

 2. Hold nu op…. det kan man da virkelig kalde et markede. Det er da helt vildt så mange ting de sælger og ud fra billederne, ser rigtig meget af det osse ud til at være i en super god stand. :-)

  God I fant det I kom efter.

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *