web analytics

Vi har fået nyt supermarked…

Vi har fået en ny Edeka i Freising og det er en stor og flot butik :-)

Vi har fået nyt supermarked... Vi har fået nyt supermarked...

Især deres frugt og grønt afdeling er lækker! Rigtig flotte og friske varer på hylderne og jeg har hamstret hindbær, for sådan en stor bakke med 200 g lækre, friske hindbær koster kun omkring 18 kr, så der bliver købt lidt engang imellem til fryseren, for de er altså bedre end de frosne man køber ;-)

Vi har fået nyt supermarked...

Mens vi venter på vores egne kirsebær, kan disse lækre græske nydes og de flade ferskner er virkelig skønne :-)

Vi har fået nyt supermarked...

Store flotte orange tomater blev det også til denne gang. Mmmm jeg elsker vores nye supermarked :-D

2 kommentarer til “Vi har fået nyt supermarked…

    1. Det er så skønt og så især fordi det ikke lige er specielle varer som tyskerne gør mest i, men i den nye har jeg både fundet akaziehonning med chili, granatæblesirup, lemon curd og sådan nogle sjove ting, derudover har de en god fiskeafdeling hvor vi kan få en hel lakseside til røgning, dem har vi også haft svært ved at finde, så det bliver godt at handle der :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *