web analytics

Lidt zen til ferien…

Jeg har ledt efter nogle bøger om Zentangle, gerne med inspiration og mønsterforklaringer, men jeg har ikke rigtig kunne finde det rigtige…

Lidt zen til ferien...

Et godt sted at finde mønstre og inspiration er på TanglePatterns, de har også en guide over mønstre som er rigtig god, men jeg manglede lidt forklaringer på mønstrene, for de kan godt se lidt uoverskuelige ud hvis man bare ser det færdige mønster.

Forleden faldt jeg så tilfældig over Suzanne McNeill som har lavet en masse hæfter om Zentangle, med mønstre og mønsterbeskrivelser. Hæfterne er rigtig gode, med trin-for-trin beskrivelser af alle mønstrene, så de er nemme at gå til og jeg syntes at man på den måde får en anden forståelse for opbygningen af de forskellige mønstre ;-)

Jeg har købt hæfterne på amazon.de

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *