web analytics

4 kommentarer til “Tilbage til St. Peter…

 1. Wow her kunne jeg godt tænke mig at køre – på min scooter, altså ;)
  Sikke nogle motiver man kunne få i kassen. Jeg har været en tur i Sveits for år tilbage, men det var desværre inden PC og foto interessen kom ind i billedet.

  Jeg har kigget lidt baglæns her på bloggen, og kan se, at du købte det Sigma makro, det skulle jeg nok også ha gjort, for den jeg købte er uden stabilisator og det mærkes, særligt når man går meget tæt på :( det er min hånd ikke rolig nok til. Og andre billeder, taget lidt længere fra, kan jeg sagtens tage med de optikker jeg har, så jeg tror mit bliver solgt igen, det skulle heldigvis ikke være et problem at komme af med det igen ;)

  1. Det er bare så smukt og jeg er spændt på om jeg har benkræfter nok til at cykle dernede :-D
   Sidste år havde jeg “bare” min Olympus med derned, for den er nem at have med når vi vandrer og den er lettere end det store kamera, men i år tror jeg nu at jeg tager det store med i rygsækken på vores vandreture, så jeg kan få nogle gode billeder fra toppen ;-)
   Jeg er virkelig glad for min macro, men jeg har også været flere år om at bestemme mig for hvilken jeg skulle have ;-)
   Det er ærgeligt hvis du har købt forkert, så jeg håber da at du får den solgt så du kan få den der er rigtig for dig :-)

 2. elsker også at vandre, der findes ikke noget bedre end at bevæge sig i naturen og lade den blive en del af en selv. Vi skal også på nogle weekendture i løbet af efteråret – hvor heldige er vi lige at det ligger lige foran næsen :-)

  1. Det er bare så skønt at vandre og vi har virkelig mange skønne steder lige her i Bayern. Sidste år da vi kørte hjem fra Kroatien blev vi dog helt forelsket i Østrig, så der tog vi ned en uge i efteråret og så var vi solgt! :-)
   Sankt Peter am Kammersberg, hvor vi skal være igen, ligger et godt stykke nede i Østrig, ca. 1,5 times kørsel fra grænsen til Slovenien og der er lidt øde, men der er en fantastisk natur og det er lige sådan noget man trænger til engang imellem :-)
   Jeg er allerede begyndt at planlægge vandreture og denne gang tager vi også cyklerne med, hvis ikke vi kan holde til andet, så kan vi da cykle til købmanden og handle :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *