web analytics

Wellness fra top til tå…

Uhh, hvor jeg elsker onsdag! Som i jo nok ved er onsdag nemlig min dag. Min til at gøre lige som jeg lyster ;-)

Wellness fra top til tå...

Hvis jeg ser lidt stram ud i betrækket, ja så er det helt korrekt – Ole H‘s skønne maske strammer op og man føler man flækker hvis man smiler :-D

Wellness fra top til tå...

Jeg starter altid min onsdagsrutine med et bad, bruger en god shampoo, derefter en god ansigtsscrub. Efter badet kommer jeg ansigtsmasken på samtidig med en hair reconstructor i mit hår og begge dele sidder 20 minutter..

Wellness fra top til tå...

Derefter, almindelig daglig ansigtspleje og der bruger jeg Ole Henriksens On the Go Cleanser, efterfulgt af Pick Me Up Face Mist, derpå bruger jeg, om dagen en Truth Serum, som glatter de små rynker og gør huden mere jævn, og om aftenen en Enlighten Me serum som hjælper enormt på mine pigmenteringer i ansigtet, de er ikke så tydelige efter jeg er begyndt at bruge den serum. Dag-/Natcreme er næstsidste step i min rutine og så afslutter jeg med en øjencreme..

Jeg har afprøvet en masse forskellige produkter over de sidste mange år, men er nu ved at have fundet frem til de produkter der gør det bedste for mig – det er ikke ensbetydende med at det er de produkter der gør det bedste for dig, for alle er forskellige – det vigtigste er at finde frem til det der gør, at man føler sig veltilpas og finde de produkter der fremhæver det bedste i din hud, dit hår o.s.v.

Wellness fra top til tå...

I dag sluttede jeg af med et fodbad med duft af fresier (badesalt købt på en af vores ture til Frankrig), en gang fodpeeling og til sidst smurte jeg fødderne med en god creme, som jeg prøver for første gang og jeg syntes den er ret god. Fed og nem at smøre ud og alligevel ikke en der fedter det hele til, for den tørrer ret hurtigt ind uden at man får den der tørre hud fornemmelse :-)

Det var lidt om mine rutiner, både de daglige og de ugentlige ;-)

4 kommentarer til “Wellness fra top til tå…

  1. Jeg har altid drømt om en ugentlig fridag og troede egang jeg skulle blive så meget ved muffen at jeg havde råd til lønnedgangen. Det skulle jeg så ikke, så jeg bruger weekenden i stedet blot med nogle mere overkommelige produkter ;)

    Man har det fantastisk bagefter.

    1. Selvom jeg er hjemmegående er det rart med en “fridag” til at gør lige hvad jeg har lyst til og jeg nyder min dag, for der er det mig der bestemmer og der er ingen dårlig samvittighed over de ting der ikke er blevet lavet ;-)
      Det vigtigste er vel at man finder de produkter der passer, så er pris o.s.v. ikke så vigtig – jeg har prøvet mig igennem alverdens produkter, både dyr, billig og midt imellem, men jeg er ekstremt fint hår og pigmenteringer i mit ansigt og de produkter jeg bruger nu, er dem der gør det bedste for mine “problemer” så må jeg jo bare spare nogle andre steder ;-)
      … og ja man har det virkelig fantastisk efter sådan en omgang :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *