web analytics

Stille formiddag…

Jeg er kommet langsomt igang med fredagen ;-)

Stille formiddag...

Startede dagen med en god gang morgenmad: rugbrød med hytteost og røræg med ricotta, toppet med masser af friskkværnet peber og små tomater – total favorit ;-)

Stille formiddag...

I dag er der lige præcis 4 uger til vi skal til Østrig og vi er så småt gået igang med at planlægge de ture vi skal på, hvad der skal på menuen og andre praktiske ting. Ferien kommer til at handle om vandring og cykling, men der skal selvfølgelig også grilles og hygges, så det er med at finde ud af hvilke ting der skal med hjemmefra og hvilke der skal købes dernede – det er med at udnytte tiden dernede fuldt ud :-)

Herhjemme laver jeg madplan hver uge og det samme gælder når vi er på ferie, den er selvfølgelig lidt mere åben, for man ved jo aldrig hvad man kan handle når man er ude at rejse, men vi plejer at planlægge nogenlunde hvad der skal spises, for på den måde kan vi handle det meste af det vi skal bruge til hele ugen på en gang.

Det er nemmere for os, for så behøver vi ikke tænke så meget over at vi skal være tilbage inden købmanden lukker når vi er på vandretur – vi plejer at vandre hver anden dag og hygge/slappe hver anden dag og på den måde, kan man hver anden dag lave mad så der er rester til de dage vi skal ud og vandre, så er man fri for at tænke på, at man skal lave aftensmad efter en lang vandretur :-)

2 kommentarer til “Stille formiddag…

  1. Det ser rigtigt godt ud. Jeg skal selv være oppe lidt før der skal noget ned gennem halsen og helst noget der ikke skal tygges ;)
    Kan godt forstå I glæder jer til Østrig :)

    1. Jeg er langsom om morgenen og jeg kommer tit igang med en masse inden jeg får spist morgenmad og så er der formiddag inden ;-)
      Jeg glæder mig helt vildt til Østrig, vi var der også sidste år :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *