web analytics

Dorfrunde…

Vi har været ude på en længere gåtur i dag. Det er jo med at få nogle kilometer i benene inden vi skal på ferie, så i dag tog vi den lange runde som vi kalder Dorfrunden, fordi vi starter i Wolfersdorf, går videre igennem skoven til Jägersdorf og slutter af med Billingsdorf, inden vi igen rammer Wolfersdorf :-D

Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde...

Det er ikke meget asfaltvej vi møder på ruten, som er næsten den samme rute vi tager på vores mountainbikes ;-)

Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde...Dorfrunde...

Vi bor faktisk midt i verdens største humleområde og vi er derfor omgivet af humlemarker ;-)

Dorfrunde...

… og majsmarker! Jeg kom faktisk til at molre et par majskolber med hjem til aftensmaden :-P

Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde... Dorfrunde...

De er faktisk facinerende sådan nogle humlemarker. Humleplanten er bundet op i en stålwire og med en afstand, så der lige kan køre en traktor imellem rækkerne. Når de så skal høstes bliver planten skåret af forneden, så den hænger i stålwiren foroven og så kører traktoren langs rækkerne og hiver planten af med wire og det hele. Bagefter bliver humlen rystet af planten..

Dorfrunde...

Vores lille, men meget smukke kirke – har jeg fortalt at jeg elsker at bo på landet ;-)

10 kommentarer til “Dorfrunde…

  1. Tak, Mette ;-)
   Vi bor på en bakketop, så her er ikke så meget vand, men vi har masser af floder og søer rundt om os, som vi også benytter os rigtig meget af – men jeg savner dog stadig havet ;-)

  1. Hehe ja vi ligger kun en times kørsel fra den Østriske grænse, så vi har det nemt til bl.a. Italien, Østrig, Frankrig, Tjekkiet og Schweiz :-)

   Manden fik muligheden for at blive overflyttet hertil og det sagde vi ja tak til ;-) Vi er virkelig glade for at bo her og der går rigtig lang tid før vi flytter tilbage, hvis vi nogensinde gør det ;-)

 1. Dejligt sted I bor :-) ja, jeg kan også bedst lide at bo lidt udenfor storbyen, men dog med hurtig mulighed for at stå midt i byen. Jeg tænker også tit på hvordan det ville være at flytte helt “hjem” igen……tror måske ikke at det ville være så nemt, for vi har det jo genialt hvor vi er, ikke?! :-D
  God søndag :-)

  1. Nej jeg kunne helt sikker ikke tænke mig at bo inde München – dem vi kender der bor derinde kan bruge op til en time efter arbejde på at finde p-plads og tit er byen spærret p.g.a. demonstration (nærmest hver lørdag) og så kan man hverken komme ud ad eller ind i byen. Nej så vil jeg heller bo udenfor og vælge hvornår jeg vil bruge min tid på kø og p-pladsjagt :-)
   Hehe, vi har vænnet os så meget til priserne hernede, så nu har vi slet ikke råd til at flytte til Danmark igen :-D
   Rigtig god søndag til dig, Nola ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *