web analytics

August 2013…

Jaja, indtil videre holder jeg da den gode stil fra sidste måned ;-)

August 2013... August 2013...

Det går faktisk meget godt! Jeg havde ikke taget meget på i vores sommerferie, men ugen efter gik vægten op :-( Nå, det er nu ikke så slemt, for de sidste 3 uger har jeg smidt de 3 kilo, så nu er status igen -4 kg i alt – det jeg brugte en uge på at tage på, tog lige 3 uger at komme af med igen ;-)

Men udover at vægten står lidt stille, så er der blevet rykket rundt på noget, kan jeg mærke på mit tøj. Konditionen har også fået et ordenligt boost og vi er ved at komme ind i en god vane med både maden og motionen, så helt negativt er det heller ikke :-)

4 kommentarer til “August 2013…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *