web analytics

En tur i skoven…

Vi har været en tur i skoven i dag, for der er meldt tordenvejr og det passer mig fint efter sådan en gang varme. Vi har nærmest haft højsommer i denne uge og igår toppede vi med 31,5 grader..

En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven... En tur i skoven...

Jeg elsker efterår i skoven og jeg kan få lang tid til at gå med mit kamera. Det kan jeg jo sådan set på alle årstider, men efteråret er specielt med alle svampene og de begyndende orange/brune efterårsfarver ;-)

10 kommentarer til “En tur i skoven…

    1. Ja det er helt vildt! Sommeren kom lige retur ;-)
      Mange tak ;-) Jeg elsker skoven, for der er altid motiver nok og man går aldrig forgæves :-)
      Hehe har i overhovedet efterår/vinter hos jer!? :-)

    1. Tak Nola :-)
      Det er et preset i Lightroom der hedder “Desaturated” og den er i light, medium og strong, jeg bruger mest den der hedder light ;-)
      God og solrig uge til dig :-)

    2. jeg vender lige tilbage…for jeg er vild med det filter og har nu ledt et stykke tid, men klarer ikke at finde det på mit LR. Er det et standard eller et du selv har installeret? Måske ligger det også i at min version er på tysk ;-)
      God dag Annemette :-)

    3. Det er et vi selv har installeret. Jeg skal lige kigge min computer igennem og se om jeg stadig har filen til at ligge ellers spørger jeg lige manden i aften om hvor han har fundet det henne :-)

      Jeg vender lige tilbage ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *