web analytics

Konens blog – nu med indbyggede pauser….

Siden det første indlæg d. 6. februar 2009, er der ikke gået en dag uden et eller flere indlæg her på bloggen…

Nu med indbyggede pauser...

Det ændrer sig nu…

Jeg vælger at bruge min tid anderledes…

Bloggen tager meget af min tid, ikke bare det at lave et indlæg, men at finde på noget spændende at skrive om i hverdagen, hele tiden at skulle huske på at der skal tages billeder, der skal findes link, der skal skrives opskrifter ind og når man så ikke rigtig får noget respons på det man laver, ja så begynder man at tænke om ens tid kunne være brugt bedre andre steder :-)

I sin tid da jeg startede min første photoblog var det for sjov og for at vise de billeder vi gik og tog. Da vi så rykkede til Tyskland i maj 2009 havde jeg behov for noget mere end det den gamle photoblog kunne levere, den havde kun mulighed for et billede pr. indlæg og en smule tekst. Der var behov for at familien kunne følge med i vores hverdag og der blev Konens blog så født, med et bestemt formål, at have kontakt med familien efter vi var flyttet.

Det har aldrig været mit mål at “komme nogen steder” med min blog, derfor er det alligevel hyggeligt med de mennesker man “møder” igennem bloggen, men på trods af at jeg har masser af besøgende, er det lidt tamt med respons her, så jeg har valgt at bruge mit krudt andre steder og kun lave indlæg når det passer ind i tidsskemaet, for det er bare sjovere at blogge hvis man gør det af lyst og når man føler der er nogen der syntes det er sjovt at kigge med og at folk ligger en kommentar fordi de har lyst og ikke fordi de føler sig tvunget til det “for-nu-har-jeg-jo-lagt-en-kommentar-hos-dem-agtigt” for så vil jeg helt ærligt hellere undvære ;-)

God tirsdag derude, vi ses måske i morgen, måske gør vi ikke :-P

 

Billedet er lånt her og hvis du magler en baggrund til din skærm kan du finde flere billeder i rette opløsning i galleriet her

14 kommentarer til “Konens blog – nu med indbyggede pauser….

    1. Ja det er noget sjovere og skrive fordi man har lyst og ikke fordi man føler sig tvunget til det, jeg glemte lidt hvorfor jeg var startet med at blogge og så stoppede det med at være hyggeligt ;-)

      Jeg har også sorteret lidt i min feedly-liste, sorteret i hvor jeg vil bruge min tid, for der er lidt for meget noget-for-noget og sponsere-se-mig-se-mig derude i blogland og jeg syntes godt man kan mærke forskel på hvem der blogger fordi de har lyst og hvem der fisker efter læsere ;-)

      Jeg nyder at kigge forbi hos dig, så der vil jeg i hvert fald stadig slå et smut forbi :-)

      Rigtig god tirsdag til dig :-)

  1. Det kan jeg sagtens forstå Annemette
    Min egen side er ikke en blog selvom jeg installerede WP da den mulighed kom på mit webhotel. Mere fordi jeg ville ha et nyt design. :) Jeg bruger den nærmest som en slags dagbog og har alle mine Paint shop tutorials der, som er grunden til at jeg overhovedet har min egen side.
    Men jeg kigger nu alligevel forbi her nu og da og ser hvad du har gang i ;)

    1. Det vigtigste er at man gør hvad der virker for en og ikke gør ting for at behage andre, så er det jo næsten ligegyldigt hvordan man gør og det er hyggeligt at du kigger forbi, Susanne ;-)

      Har du forresten læst flere Odd bøger? Jeg kiggede lige mine og jeg har dem alle 5, men mangler at læse de to sidste i serie..
      Hvis du ikke har læst hans Frankenstein serie endnu, kan den altså også anbefales – nå det var lige et sidespor :-)
      God tirsdag ;-)

  2. Jeg forstår dig så godt, for det er sådan jeg selv blogger. Skriver når jeg har lyst og ikke andet og som regel så bruger jeg ikke lang tid på det, da alt hvad jeg skriver kommer lige “munden” af. Derfor er mange af mine indlæg heller ikke velovervejede eller velskrevet. Og billeder tager jeg også kun når jeg har lyst og jeg vil sige at det vel er en 35% af mine indlæg der slet ikke har billeder. :-)

    Jeg glæder mig til alle dine indlæg og jeg læser altid med, men det er ikke altid jeg når at få kommenteret, også fordi jeg nogle gange har kommenteret på et billede på iG og du så senere også skriver et indlæg. ;-)

    1. Hehe ja, det kommer tit op begge steder, mest fordi mine forældre ellers går glip af “hverdagen” da de ikke er på Instagram og Facebook ;-)

      Det er nok de små hverdagsting der bliver sorteret fra nu, men min mor er med via WhatsApp hvor jeg sender hende billeder af min hverdag, så nu er det ikke så nødvendigt med “hverdags-indlæg” :-)

  3. Nej jeg mangler stadig at læse en af Odd bøgerne.
    Men for et stykke tid siden havde de billige bøger i Aldi og der købte jeg et par stykker
    en af en ny forfatter Elias Palm han er retsmediciner i virkeligheden bogen hedder Corpus Delicti. Købte også en af Camilla Læckberg, det bliver vist ikke den sidste jeg læser fra hendes hånd :)

    Uha de Frankenstein fra Koontz har jeg ikke læst, men det skal ikke vare længe før jeg får fat i dem, tak for tippet ;)

    1. Camilla Läckberg har jeg også læst og de er virkelig gode, så dem kan du sagtens snuppe hele serien af :-D
      Der er lavet 3 bøger i Frankenstein serien og der skulle komme i hvert fald en mere ;-)
      Elias Palm vil jeg da lige kigge efter ;-)

  4. Jeg syntes også at det er sådan det skal være! Hvis man kommer ind i en tvang er det ikke naturligt mere. Det er en rigtig god ide “bare” at skrive når lysten er der og man har lidt at fortælle eller vise. Jeg er meget glad for at klikke ind og se dine vidunderlige billeder, også selvom der ikke altid står megen tekst. For tiden har jeg det ligesom dig, jeg er også blevet lidt træt af at kommentere på steder hvor man slet ikke bliver bemærket….og overhovedet ikke ved om det bliver læst!! For som du siger, tiden kan bruges anderledes!
    Ønsker jer en rigtig god ferie…..og håber selvfølgelig på nogle fantastiske panoramabilleder af alperne…..men kun hvis du har lyst! :-)

    1. Der kommer stadig masser af billeder, for det er altid det min blog har været om, billeder og ikke så mange ord.
      Jeg har altid været mere til billeder end tekst – jeg gider heller ikke selv sidde og læse en hel roman når jeg surfer rundt på de forskellige blogs :-)
      Jeg syntes man skal slå kommentar muligheden fra hvis man alligevel ikke svarer sine læsere og de blogs hvor der ingen respons er, kommer hurtigt af min liste igen. Man behøver jo som sådan ikke at svare hver enkelt, men man kan da i det mindste give et eller andet respons så man ved at der sidder nogen i den anden ende ;-)
      Mange tak, Nola. Jeg kan næsten ikke vente med at komme afsted! Jeg kan mærke at jeg trænger til det oppe i hovedet. Stilhed, frisk luft og en masse hygge, grill og god rødvin på terrassen :-D
      Der kommer nok et enkelt billede eller to i løbet af ugen, eller måske kommer der på Instagram :-)

  5. Hej Annemette
    Dine billeder er saa helt egne,at de mere end sagtens klarer at staa alene uden en masse tekst.For mig er det rart at skulle fornemme billedet og derudfra kan vi jo hver isaer bygge videre paa det vi ser -alt afhaengig af hvem vi er.
    Tak fordi du foraerer billeder der saetter gang i tankerne :)
    God tur til de smukke alper :)

    1. Mange tak for dine søde ord, Henriette ;-)
      Jeg har aldrig været god med ord og det er nok også derfor jeg har valgt at gøre så meget i billeder i stedet for :-)
      Vi tager afsted i morgen til middag og jeg kan slet ikke fortælle hvor meget jeg glæder mig og der skal nok komme en storm af billeder derfra :-D

  6. Dem vil jeg glaede mig til -jeg koerte for mange aar siden i en lille bil Dk -Gr og tilbage igen-og vi passerede et pas ;)med meget moeje og besvaer ,men mere end smukt var der groent og frodigt og lige til slet ikke at kunne fatte saa meget natur-overvaeldende er maaske ordet.
    Jeg vil glaede mig til billederne-naar de kommer,kommer de uden ord er det helt ok med mig,saa er det bare som en stumfilm ;)og jeg koncentrerer oejnene………..
    God tur!

    1. Ja jeg bliver lige overvældet hver gang vi kører over alperne, det er det smukkeste syn og første år vi kørte til Italien oplevede vi nærmest 4 årstider på turen herfra og til Gardasøen, det var en sjov fornemmelse at gå fra forår med 15 grader, til vinter med minusgrader i alperne og så til over 30 grader i Italien på den anden side :-)
      Vi har både videokamera og kameraer med så der skal nok komme lidt af hvert ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *