Uld fra det lokale spinderi…

Da der var regnvejr bestemte vi os for at køre en tur og jeg havde set et sted at der lå et uldspinderi i en af de større nabobyer, så jeg gik på nettet og fandt en forhandler en halv times kørsel herfra, så der kørte vi over. Hold nu op der var meget lækkert garn i vildt mange flotte farver! Jeg var kommet i garn himlen :-)

Uld fra det lokale spinderi...

Jeg beherskede mig dog og købte to slags, en lækker Merinould i antrasit og den blødeste alpaca i mørk grå. Jeg kan næsten ikke vente med at få dem på pindene :-D

Uld fra det lokale spinderi...

Nu ved jeg hvor jeg skal forbi næste år når vi forhåbentlig kommer herned igen og vi fik at vide at næste gang kunne vi skrive til dem i forvejen og få en rundtur på fabrikken, hvilket vi helt sikkert vil benytte os af ;-)

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *