web analytics

Efterår ved Nymphenburg…

Efterårsøndag med flot solskinsvejr, den skal man bruge udendørs, så vi kørte ind til München og gik en lang tur i Nymphenburg slotspark ;-)

Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg... Efterår ved Nymphenburg...

Slotsparken er kæmpe og man kan slet ikke mærke at den ligger lige midt i en storby. Der er mange kilometer stisystem i parken, så man kan tage turen derind mange gange uden at det bliver kedelig. Slotsparken er fyldt med alle mulige slags fugle og der ligger en stor botanisk have derinde, som vi stadig har tilgode at besøge ;-)

4 kommentarer til “Efterår ved Nymphenburg…

 1. Efteraarsfarver-smukke steder du besoeger-det er anderledes at se, at traer – bygninger spejler sig i vandet/soeerne :)
  Vi ser hav og hav -der spejler dem der sejler og bader sig :)
  Tak for skoenne billeder

  1. Jeg elsker efterårets farver, det hele bliver så gyldent og smukt :-)
   Der er ret mange smukke steder i München og omegn og vi plejer at besøge dem flittigt om efteråret og om vinteren :-)
   Engang imellem savner jeg nu også havet i Blokhus, men jeg er nu ret tilfreds med at bo her midt i al den bayerske skønhed :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *