web analytics

Blutenburg og Westpark i München…

Vi kan prale af det smukkest efterår her i Bayern for tiden. Vi startede ugen med solskin og 18 grader, så fortsatte det opad og toppede i dag med hele 24 grader. Derfor valgte vi at tage ind til München og kigge lidt på nogle af de steder vi endnu ikke har besøgt ;-)

Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München...

Vi startede ved Schloß Blutenburg som er et lille hyggeligt slot i udkanten af München. Parken er ikke så stor som f.eks Nymphenburg og Schleißheim men vi gik en runde på knap 2 km ;-)

Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München... Blutenburg og Westpark i München...

Derefter kørte vi til Westpark, hvor en del af parken er dedikeret til Asien og der er oprettet flotte anlæg med bl.a. kinesiske, japanske og thailandske haver. Parken er ret stor, så vi valgte at koncentrere os om de smukke asiatiske haver i dag ;-)

6 kommentarer til “Blutenburg og Westpark i München…

 1. Skønne flotte billeder!! Vi er godt nok blevet forkælet her i oktober med det flotte vejr, herligt, for så er efteråret helt ok.
  Rigtig god dag til dig Annemette :-)

  1. Mange tak, Nola ;-)
   Ja der har været flot, men sidste år havde vi også 25 grader i oktober og jeg syntes faktisk at efteråret er godt hernede, i Danmark forbinder man efteråret med regn og rusk, men hernede er det nærmest sensommer der går direkte over i vinter, men så har vi til gengæld altid et ret vådt forår :-)
   Rigtig god tirsdag og jeg håber du havde en rigtig god tur til København i weekenden ;-)

  2. ja se, man glemmer helt hvordan vejret var sidste år!
   Jeg havde alletiders tur til Kbh. Det var så sjovt at møde og få ansigt på både bloggere og IG’er……og så er det jo et vildt spændende projekt jeg er kommet med i :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *