8 kommentarer til “Stjernevrimmel…

 1. Hvor er du flittig.

  God ide med værtinde gaverne, så har du dem klar her vor decemberræset er på trapperne. Har du for mange, kan du vel også tage dem med til pakkeleg eller lignende.

  Ønsker dig en god weekend, den sidste inden advent, december rigtig tager fat.

  1. Vi har altid et eller andet med til når vi skal ud på besøg, om det er hjemmegjort hyldeblomstsirup, marmelade, forskellige nødder eller kyskager og så bliver det fint pakket ind – det er så hyggeligt med noget hjemmegjort i stedet for altid bare at købe en blomst :-)
   Næste weekend tager vi et smut til Prag og fejrer den første advent ;-)
   Rigtig god weekend til dig, Karin ;-)

 2. Jeg er saa enig Annemette,mange tanker falder til ro og kroppen ogsaa naar vi noerkler. Naar saa resultatet af det haenderne gjorde naesten af sig selv,bliver saa fint,ja saa er der jo en grund mere til at vaere en “husflidspige” ;) jeg tror ordet husflid stammer fra foer din tid,haandgerning kaldtes det ogsaa……..hvad det hedder nu,ved du maaske ?
  Vi hoester stadig oliven,jeg vil tro vi er halvvejs i hoesten.Indtil nu har vejret vaeret med os :) nu maa vi se hvordan December vejret arter sig,hvis det bliver som i dag med hoej sol er det ok med os :)

  1. Hehe da jeg gik i skole hed det Husgerning, Håndarbejde og Formning, men jeg ved faktisk ikke hvad man lige kalder det i dag, alting skal jo helst hedde et eller andet fint nu om dage :-D
   Hold da op, I har da været i gang længe nu, men i har selvfølgelig også mange træer der skal høstes ;-)
   Jeg krydser fingre for høj sol hos jer i disse dage :-)

 3. ihh hvor er de flotte! Der findes ikke noget som gode gammeldags julestjerner! Især den rød og hvidternede er da bare for skøn. God ide med værtindegaver i juletiden.
  God uge til dig…..håber sneen kommer hos jer i denne uge :-)

  1. Ih tak, Nola ;-) Den rød/hvidternet minder mig om Karolines Køkken :-D
   I lige måde! Der er vist ikke udsigt til sne i denne uge, men i dag har vi i det mindste haft frost, så det lugter da lidt af vinter nu :-D :-P

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *