web analytics

Julemarked i Freising…

Vi skulle have været til julemarked i München, men vi gad ikke for det begyndte at sne, den trælse våde slags, og vi skulle med toget derind fordi det er noget nær umuligt at finde p-plads derinde i disse juledage, som om lørdagen ikke er slem nok udenfor juletiden ;-)

Julemarked i Freising...

Så vi smuttede på en lille ose-tur inde i Freising og så kunne vi tage julemarked derinde. Det havde de dog flyttet fra hovedgaden så det var slet ikke hyggeligt som det plejer og alle de spændende håndværksboder var byttet ud med madboder :-(

Julemarked i Freising...

Vi fik smagt en ungarsk Langos til frokost og så kørte vi ellers hjem igen, for der var ikke meget at se på…

Julemarked i Freising...

Ih hvor er det irriterende når de flytter rundt og markederne bliver for store, så der er langt imellem boderne – spændende at se om der sker noget til næste år, for i år var det helt sikkert en fiasko for vores lokale fine og ellers hyggelige julemarked….

2 kommentarer til “Julemarked i Freising…

  1. Traditionerne er de sjoveste. Har de tidligere boder ikke været så godt besøgt, har befolkningen valgt at tage til storbyen München i stedet for? – Handelsstandsforeningen må have et forklaringsproblem eller?
    Velbekomme, i fandt da frokosten :-)

    1. Markedet havde vokset sig for stort til centrum, så det er flyttet udenfor byen på en større plads og det gør det mindre hyggeligt. Før lå boderne side om side langs med butikkerne på et af byens små torvepladser :-)

      Ja frokosten var god ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *