web analytics

De sidste gøremål…

De sidste ting skal ordnes inden vi tager på juleferie ;-)

De sidste gøremål... De sidste gøremål...De sidste gøremål...

Alle mine små projekter blev strikket færdige, fik hæftet enderne og blev vasket. Så røg der også lige en enkelt bestilling på en hue igennem her på falderebet :-)

De sidste gøremål...

Udenfor er der hvidt, koldt og smukt ;-)

De sidste gøremål...

Jeg nåede sørme også By Malene Birgers før-udsalg inden vi slukker og lukker :-D

Nu er det sidste pakket og julepynten er pillet ned. Jeg mangler sådan set bare at hente mine nye briller som blev færdige i dag (lige i sidste øjeblik) og så er vi klar til at køre mod nord engang ved 03-tiden i nat :-)

6 kommentarer til “De sidste gøremål…

 1. Kære Annemette, jeg ønsker jer en rigtig glædelig jul og et forrygende nytår :-) Nyd det i Dannevang, det er præcis i denne tid at hjemveen mærkes mest. Tusinde tak for alle de søde, sjove og betænksomme kommentarer i årets løb, jeg glæder mig til at følge med i det nye år.
  Kram Nola

  P.s. Jeg vidste slet ikke at du strikker på bestilling…… det kunne da godt lokke :-))))

  1. Det har været så hyggeligt at lære dig at kende og det bliver spændende at følge med i det nye år også :-)

   En rigtig glædelig jul og god rutsch ind i det nye år til dig og din familie ;-)

   Hihi det var min niece der skulle bruge en hue, og jeg strikker ellers ikke på bestilling, for bestillingsstrik bliver så kedeligt, det er sjovere bare at strikke derudad og skifte til noget andet hvis man begynder at kede sig – jeg er ikke god med noget der skal være færdigt til en bestemt tid :-D

 2. Glædelig jul og et forrygende og lykkebringende nytår ønskes du herfra.
  Ønsker dig/jer nogle dejlige dage i det blæsende, og lidt triste danskervejr. Det er lang tid siden vi har haft det vejr som på dit billed.
  Vi læses/skrives ved i 2014, måske allerede tidligere, hvis du har noget at berette, billed på Instragram eller her ;-)

  1. En glædelig jul og et rigtig godt nytår til dig også, Karin ;-)
   Ja der er godt nok ikke meget julestemning i vejret, men det kan man jo ikke lave om på :-)
   Glæder mig til at følge med i 2014 også ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *