web analytics

Tempelblomst…

Min Tempelblomst er færdig, den er vasket og den er næsten tør ;-)

Tempelblomst... Tempelblomst... Tempelblomst... Tempelblomst... Tempelblomst... Tempelblomst...

Info:

 

Jeg var startet på en str. L/XL, men syntes at den virkede meget stor i halsen, så jeg pillede op og strikkede i stedet en str. S/M og det er jeg glad for nu. Den sidder til og er ikke for stor. Længden har jeg heller ikke ændret, for jeg kan godt lide at den ikke bliver for lang…

Farven elsker jeg og jeg er sikker på at denne strik bliver et hit :-)

…. og jeg har altså hue på for at dække over en lækker morgenhårsfrits :-P

20 kommentarer til “Tempelblomst…

 1. Ja vi har også fået meget sne , det sneer stadig, så det er øv synes vi, du elsker jo sne. Håber også i har fået sne, så du kan få styret din lyst.

 2. Hvor er den skoen Annemette,farven er saa fin til mange mere dystre.Baade sommer og vintertoej.
  Saa taenker jeg at du allerede har planer og pinde klar til naeste “indhug” i garnskuffen ;)

  1. Tak Henriette, farven er bare så flot og den passer nemlig godt til de mørke farver, den pifter lige lidt op ;-)
   Jeg kan slet ikke vælge hvad jeg skal starte på nu, for jeg har så mange gode opskrifter på min to-do liste – men jeg har jo også min sorte cardigan, som er blevet lidt et langtidsprojekt med de lange ret og vrangpinde ;-)

 3. Sikke en smuk farve og modellen er vildt klædelig :) Jeg burde selv strikke en, den ville være god til cowboybukser, men jeg tror ikke, at jeg får mig overtalt til mønsterstrik.

  1. Den er virkelig smuk, den farve og modellen er så skøn, for de små ærmer gør at den ikke “kravler op” ligesom en almindelig poncho gør ;-)
   Jeg syntes det var lidt hård ved hænderne at strikke mønsterstrik på de store pinde, men måske du bare kan strikke lidt ad gangen? ;-)

 4. Kæft den er bare flot Annemette!! Jeg er vildt misundelig! Flot stykke arbejde du har lavet der. Og så klæder den dig absolut fortræffeligt :-D
  Rigtig god uge :-)

  1. Den bliver helt sikkert et hit her i foråret, hvor man kan bruge den i stedet for en jakke ;-)
   Jeg er fuldstændig vild med farven, mig der ellers helst går i sort og grå :-)
   Rigtig god uge til dig også :-)

 5. Hej Annemette!

  Greetings from your Latvian reader! :) A wonderful Tempelblomst!!! I’ve become inspired and want to knit one, too – I’ve even got the pattern, but would you kindly help me to decipher the knitting abbreviations?
  3 vr sm? what’s that?
  And how to understand the “her maa da laanes i m fra sidste omg” (“and here borrow from the stitch of the previous row”???)? I’d me most grateful for your help.

  1. Hi Marija,

   Welcome and thank you for your kind words ;-)

   I will certainly try to help :-)
   “3 vr sm” is when you knit 3 purl together.
   “Borrow from the previous row” are when the stitches are knittet together, but on some rows there are only e.g. 2 purl of the 3 purl you have to knit together, then you have to knit the last stitch on the previous row together with the 2 stitches on the new row. Did that make sense? :-)

   /Annemette

 6. Dear Annemette,

  I’m sooo sorry for waiting so long to thank you for your answer! I thought initially, “I’ll try it out and tell Annemette afterwards” – but I started my Tempelblomst and was not satisfied with my SSKs, so I frogged it for the time being and never got to thanking you…
  Anyway, I plan to come back to Tempelblomst this summer, and will certainly let you know. Your Tempelblomst is incredibly inspiring!
  And thank you for a wonderful blog, I’m so glad to have found it.
  Wishing you lots of inspiration for the week to come,
  Marija

  1. It‘s okay ;-)
   I hope you get to finish the Tempelblomst at some point and i’m looking forward to hearing about it ;-)
   Thanks for you kind words :-)
   Have a great week…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *