web analytics

Wieswald – søndagsskovtur….

Der er overskyet og ret køligt i forhold til hvad der ellers har været i denne uge, men der er tørt, så vi har brugt eftermiddagen på lidt geocaching i Wieswald, som ligger ca. 7km fra Wolfersdorf ind mod Freising…

Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur.... Wieswald - søndagsskovtur....

Jeg havde igen i dag valgt at tage min Olympus med, så jeg kunne lege lidt.

Jeg valgte et af kameraets indbyggede filtre som booster farverne og hjemme kørte jeg dem igennem ToyCamera, hvor jeg valgte “Dirty Pola” filteret. Den lille Olympus 45mm 1.8 objektiv tager nogle imponerende gode billeder og det er altid sjovt at lege med filtre – sort/hvid billederne fra igår er også med et af kameraets indbyggede filtre ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *