web analytics

4 kommentarer til “Feriebilleder fra Italien 2014….

 1. Tak for en dejlig tur til Gardasoeen via jeres dejlige billeder.Jeg faldt selvfoelgelig pladask for “Vespaen” som jeg synes ligner en alternativ bryllupsbil ;)hvor ser der dejligt ud-alle de smukke stenmure og belaegninger-dejlige sweets med mandler- noedder honning og saa groent og frodigt :)
  Smukke billeder!

  1. Det var så lidt, Henriette ;-)
   Vi troede også først at der var bryllup da vi så den, men jeg tror den hørte til en af de restauranter der lå der :-)
   Der er virkelig smukt ved Gardasøen og vi elsker at komme derned og slappe af, men næste år har vi godt nok snakket om at prøve noget nyt, for nu har vi været samme sted 3 år i træk, så måske det bliver sydfrankrig næste år ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *