web analytics

Hede og regn der ikke hjalp noget som helst…

Det er ikke meget man gider i varmen! Op til 34 grader og helt vindstille, for slet ikke at tale om hvor varmt der bliver på altanan, som ligger i sol hele dagen. Heldigvis lovede de regn og torden, og det plejer at hjælpe på luften og give lidt køligere luft bagefter…

Hede og regn der ikke hjalp noget som helst....

Vi fik et enkelt tordenskrald og så skal jeg ellers lige love for der kom regn, i to hele dage, men det gjorde bare at luftfugtigheden steg til 90%, imens temperaturen godt nok faldt, men ikke nok, så det hele blev bare endnu mere klamt end før regnen :-)

Nå men vi fik da en flot udsigt over disede marker i går aftes og idag skinner solen igen og heldigvis bliver temperaturen indtil videre under 30 grader ;-)

———-

It is so hot these days! Up to 34 degrees and no wind at all and there is so hot on the balcony because it is in the sun all day. We got 2 days with rain but it didn’t help at all because of the humidity. 

But at least we got a beautiful misty view last night after the rain, and today it is sunny and the temperature is under 30 degrees, so I’m happy ;-)

4 kommentarer til “Hede og regn der ikke hjalp noget som helst…

 1. Jeg er modsat dig, vild med varme. Jeg trives bedst, dog må jeg tilstå at passe job, bevare koncentrationen, og efterfølgende tage vare på sig selv er ikke en god coctail for mig.
  Når trope temp. rammer bliver mig gigt ramte krop ikke kold, og smerterne er minimale. Som i dag hvor vi har temp. 22 – 24 grader, så kan jeg godt mærke ubehag dog ikke som om vinteren.
  Burde nok bosætte mig et helt andet sted ;-)
  Vand/Regn er nødvendigt. Det bedste ville være om natten og i roligt tempo, så det kan trække ned til rødderne. Det var lige et drømmesenaria.

  1. Jeg trives ikke hvis det bliver alt for varmt. Det passer mig bedst hvis der er 20-22 grader og alt over 25 grader er bestemt ikke min kop te :-)
   Jeg kan godt forstå du ikke er vild med vinteren, når den giver smerter, det er bestemt ikke rart :-(
   Vi har stadig ikke rigtig fået noget regn og luftfugtigheden er høj i disse dage, men de bliver ved at love torden og regn, så vi må jo håbe så vi kan få renset luften og få fugtigheden til at falde lidt igen ;-)

 2. Det skal nok hjælpe lidt i den kommende tid. Og hvis ikke andet, så kan vi da glæde os over den bedste sommer nogensinde. Vi plejer jo nok at mene at vi ikke har sommer nok i danmark. Det har vi fået i år :-)

  1. Nu er vi heldigvis kommet lidt ned i graderne, men uheldigvis melder de om 32+ hen over weekenden, så det ser ikke ud til at det er helt ovre endnu :-(

   Sidste år havde vi regn det meste af sommeren og i år har den været så varm at det næsten ikke er til at holde ud, men sådan er vejret jo, ikke til at bestemme over ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *