Verdens blødeste tæppe…

Mmmmm 768g ren lækkerhed :-P

Verdens blødeste tæppe... Verdens blødeste tæppe... Verdens blødeste tæppe... Verdens blødeste tæppe...

Tæppet er strikket i cashmere angora tweed, et tilbud jeg fandt hos garnudsalg sidste år og som siden har været på venteposition i garnskuffen indtil jeg lige faldt over det helt rigtige projekt til det ;-)

Opskriften på tæppet er lige ud af landevejen med retstrik og hulmønster, så det kan næsten ikke blive nemmere og på en pind nr. 7 er det også hurtigt af pindende og klar til at hygge under ;-)

———-

This blanket is knitted in cashmere angora tweed and it is soooo soft :-) The pattern is free and you can’t get it right here in english….

 

4 kommentarer til “Verdens blødeste tæppe…

  1. Der er det jo-garnet som jeg saa paa et af dine fotos engang.Dengang synes jeg garnet var saa fint -lidt bumlet og rustikt,nu er det saa blevet endnu finere i et smukt bloedt taeppe.Hvem kan blive bange for kong vinter med det taeppe i kurven ;)
    Her hos os er der mange ord og vendinger der fortaeller en hel masse om mennesker ;) en kvinde som er meget dygtige til at skabe smukke ting med sine haender kaldes “xrusoxera”. Xruso betyder guld og xera(xeri) betyder haand/haender.
    Saaaaaaaaaaa,xrusoxera Annemette :)

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *