web analytics

4 kommentarer til “Høstjakke…

  1. Nu risikerer jeg måske at fornærme dig, men det ser ud som om den er længere bagpå, hvilket jeg meget gerne ville kunne strikke mine trøjer/sweaters. Er det bevidst, eller er det måden, den hænger på bøjlen på? Hvis bevidst, hvordan gør du det?
    Den er i øvrigt flot, og ud har ret i, at brochen er perfekt til :-)

    1. Der skal skam mere til for at fornærme mig, Ellen ;-)

      Jeg har bare fulgt opskriften og jeg ved egentlig ikke hvad det er der gør at den er lidt længere bagpå. Min Skappelgenser som jeg strikkede var også længere bagpå, men der er bagsiden strikket længere end forsiden som så senere er syet sammen forskudt, men jeg ved ikke lige hvordan man strikker den længere i et stykke…

  2. Lækkert resultat – dejlig til nu, til de kølige sommer aftner, til efteråret og lige til at gemme sig i, når vinteren igen banker på, blæsten hyler derude, sne og frosten får tænderne til at klapre :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *