web analytics

En søndagstur til Weltwald…

Vejret var godt i dag, så vi valgte at tage en tur i Weltwald ved Freising. Det er sådan et skønt sted med masser af stier og afmærkede ruter man kan følge, så man bliver aldrig træt af at komme der…

En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald...

En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald... En søndagstur til Weltwald...

En lille bunke billeder fra en forårsdag med 20 grader i Weltwald. Har du lyst kan du se billeder fra Weltwald i efterårsfarver lige her ;-)

6 kommentarer til “En søndagstur til Weltwald…

  1. Det er et skønt kamera Anne og jeg har ikke et øjeblik fortrudt mit valgt ;-)
   Sådan en tur er en rigtig opkvikker, med alt det grønne og i morgen melder de om over 30 grader hernede – det er måske lige varmt nok til mig!

 1. Hold nu op hvor ser det bare dejligt ud :-) Og sikke en “baghave” du har dig der sydpå. :-)
  Og sikke nogle super lækre billeder du får med hjem fra jeg ture. Jeg kan tydeligt se, at du nyder at tage det lille lette kamera med. Jeg er sikker på at du allerede nu, har taget flere billeder end ved samme tid sidste år, sammenlignet med det store Nikon. :-D

  1. Ja vi synes jo ikke man kan bo et smukkere sted end Bayern :-P

   Det var i hvert fald ikke mange billeder min D7100 nåede at tage, inden det blev solgt igen og når jeg tænker tilbage, skulle jeg jo nok have stolet på min mavefornemmelse dengang og lavet skiftet der, men jeg var sikker på at jeg ville komme til at fortryde. Det gjorde jeg så ikke og det kostede mig en masse penge – men sådan er det jo :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *