web analytics

4 kommentarer til “Aftenstemning i Wolfersdorf…

 1. Hvor er der smukt i det lokale for dig/jer.

  Yngste var for nogle år siden på besøg hos en veninde der var 1 år i München igennem arbejde. Kan huske der var så meget spændende, smukt og anderledes. Siden denne tur, har hun og veninden deltaget i Oktoberfest her i byen, med undtagelse af de sidste 2 år (gravid og studieår i Rumænien).
  De har begge talt om de vil tage det op igen i år, hvis altså ikke lige en af dem er gravid ;-)

  1. Ja, her er skønt og Bayern er smuk :-)
   München har også mange sjove kælenavne, feks kaldes den italiens nordligste by (arkitekturen og maden) eller nordens Monaco (rigdommen, bilerne og mærkevarebutikkerne) og det er en af de smukkeste byer jeg kender, men det skal jeg jo sige ;-)
   Oktoberfest er en sjov tradition og jeg tror de begynder at stille op til dette års fest allerede om en uges tid, for så længe tager det at stille sådan en fest op :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *