web analytics

Sol, blå himmel og Karen Mukupa…

Igår var vi ude og gå i det skønne vejr…

Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa...

Vi gik ned til stranden og gik langs vandet ind til Blokhus og hjem igen, hvor vi fik besøg af Brian…

Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa... Sol, blå himmel og Karen Mukupa...

Efter aftensmaden gik vi igen ned til Blokhus og hørte Karen Mukupa, købte en is og gik ned til stranden og så solnedgang ;-)

Sol, blå himmel og Karen Mukupa...

Det var en hyggelig dag hvor det blev til en masse skridt ;-)

4 kommentarer til “Sol, blå himmel og Karen Mukupa…

  1. Der sket mange spændende ting deroppe i ferielandet, og det til trods for børnene er begyndt det nye skoleår :-)
    Vidunderlige billeder fra sommerlandet
    Hvor langt er der fra der hvor i bor og til Blokhus? Bare ren og skær nysgerrighed.

    1. Der sker altid en masse i Blokhus og Hune. De er også gode til at have spændende arrangementer udenfor turistiden. Der sker en masse her i September også, så de er gode til at have aktiviteter året rundt næsten ;-)

      Går man fra huset og direkte ned til byen er der 900m til torvet som ligger midt i byen, men vi gik den modsatte retning (væk fra byen) og ned til stranden og så langs med stranden ind til Blokhus og den tur er godt 7 km, så man kan heldigvis variere sine ture og der er masser af ruter at vælge imellem heroppe i den smukke natur ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *