web analytics

Kunst im Gut…

Vi har været til kunsthåndværkermarked i Scheyern. Markedet “Kunst im Gut” er der to gange årligt og da vi er i Italien i efteråret har vi kun muligheden her i foråret. Vi havde ellers afskrevet det da manden har tilkaldervagt i denne uge, men en kollega ville gerne bytte weekenden og det passede jo os perfekt, for så kunne vi komme afsted alligevel :-)

Kunst im Gut... Kunst im Gut... Kunst im Gut... Kunst im Gut... Kunst im Gut... Kunst im Gut...

Markedet bliver afholdt i de smukkeste omgivelser, vejret var fantastisk og vi fik som altid brugt for mange penge :-P

Kunst im Gut... Kunst im Gut...

Hjemme igen gik vi lige en tur for at få et par billeder af de smukke marker, nu når vejret alligevel var så godt ;-)

4 kommentarer til “Kunst im Gut…

    1. Det er sådan et lækkert marked og der er mange dygtige kunsthåndværkere der. Det er der 2 gange om året, men til efteråret er vi i Italien og kan ikke komme derop, så det var godt planerne blev ændret, så vi kunne komme afsted her på forårsmarkedet :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *