web analytics

4 kommentarer til “Nyt legetøj…

  1. Jeg er sikker på jeg ikke fortryder, selvom jeg var lidt i tvivl om jeg skulle bruge så mange penge på et lommekamera, men det er bestemt alle pengene værd..
   Jeg har tænkt mig at det skal være mit ferie/bytur-kamera, for det er så nemt at stoppe i tasken og have til at ligge på et cafebord når man er afsted.
   Der er jo nogle begrænsninger når man ikke kan skifte objektivet, men så må man jo til at bruge benene i stedet og de 24-75mm zoom passer fint til de formål jeg har tænkt det til.
   I forhold til andre lommekameraer kan man kan hurtig og nemt selv stille på blænden og der er flere indstillinger man selv kan kontrollere, ligesom på et “stort” kamera og det bedste ved det hele er at man kan skyde i både JPG og RAW og det er der ikke mange lommekameraer der kan.

   Jeg er sikker på at det bliver min bedste ven, sammen med min lille Olympus OM-D :-)

 1. Lidt forkælelse skal der til af og til, og denne gang blev det et kamera du kan have med når du kun har den “lille” taske” med, det bliver sjovt at lege.
  Tak for de første billeder, som er dejlige, glæder mig til flere billeder.

  1. Jeg har næsten kun små tasker. Jeg er bare ikke god med de store tasker og jeg har for det meste kun min pung, nøgler, mobil og en læbepomade deri og det kræver jo ikke det vilde plads ;-)

   Jeg elsker det nye kamera og det var bestemt det værd at ofre sparegrisen for :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *