web analytics

4 kommentarer til “Lidt småt og godt…

 1. Lækre sager du har fået fra hånden her hen over sommeren.
  Det er ikke synligt hvis der er fejl. Det er noget øv du ikke kan koncentrere dig. Lov mig at passe godt på dig selv. Jeg har selv et begrænset tidsrum hvor koncentrationen kan holdes indtakt gennem dagen, noget der hjælper mig med at få tanket ny koncentration er meditation, traveture, træning etc. dog helst alene, uden alt for megen uro omkring mig, da det trænger ind.
  Her i DK har vi sommer med sol og varme, og det nyder jeg til fulde.

  1. Ja, de små ting kunne jeg lige overskue uden fejl ;-)
   Koncentrationen er det første der ryger når jeg er stresset, men nu er jeg heldigvis opmærksom på det og kan hurtigt tilpasse efter det..
   Vi har haft regn i weekenden og temperaturen er faldet fra 30 til 12-13 grader, så det er dejligt med lidt køligere vejr så jeg kan få sovet igen og komme af med hovedpinen som jeg har døjet med i over 2 uger, delvis pga varmen..
   I den næste tid skulle vi komme til at ligge omkring de 20 grader og det passer mig bedre end de 30+ :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *