web analytics

Med Airbnb i Prag…

Der er helligdag i Bayern på tirsdag, så det har vi udnyttet og er taget et smut til Prag. Denne gang har vi brugt Airbnb og har lejet os ind i en lille 1,5 værelses lejlighed lidt udenfor centrum, men stadig i gåafstand derind…

Med Airbnb i Prag...

Med Airbnb i Prag...Med Airbnb i Prag...

Med Airbnb i Prag...

Med Airbnb i Prag...

Det er en super lækker lejlighed med mange skønne detaljer. Lejligheden ligger lige bagved Letnà-parken hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over byen.

Med Airbnb i Prag...

Lige nede om hjørnet fandt vi Mr. Hotdog hvor vi spiste frokost og for en New York hotdog og en Chicago hotdog med 2x fritter og 2x cola + drikkepenge kom vi af med omkring 100 ddk, så lækker frokost til billige penge.

2 kommentarer til “Med Airbnb i Prag…

    1. Det er en skøn måde at bo på i forhold til hotel som vi plejer. Der er ingen der forstyrer, der er mere plads og så har man mulighed for at lave mad eller lave sig en kop kaffe og det bedste af det hele er at man har et køleskab ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *