web analytics

Det jødiske kvarter…

I dag har vi været i det jødiske kvarter. Vi har været der flere gange, men hver gang har der altid været enten lukket eller sort af mennesker, men i dag var der ikke så mange, så vi kom en tur igennem den gamle jødiske kirkegård…

Det jødiske kvarter... Det jødiske kvarter... Det jødiske kvarter... Det jødiske kvarter... Det jødiske kvarter...

Vi har været ret heldige med vejret på denne tur og så kan vi mærke, at det har været en fordel at være afsted på hverdage fremfor weekenderne, for der er ikke overrendt af mennesker her og det er vist første gang vi prøver det i Prag…

Det jødiske kvarter...

Det jødiske kvarter...

Det jødiske kvarter...

Frokosten, som også blev til aftensmaden, indtog vi på James Dean. Manden fik en cheeseburger og jeg valgte en club sandwich og jeg skal da lige love for at vi fik noget for pengene. Hold så op min club sandwich var stor og jeg måtte da også give fortabt og acceptere at den vandt over mig :-P

Vi kom af med 636 czk (175 dkk), så igen er det rigtigt lækkert mad til en overskuelig pris :-)

James Dean Prague
V Kolkovně 922/1
110 00  Prague

4 kommentarer til “Det jødiske kvarter…

  1. Jeg har aldrig været i Prag desværre, jeg er så heller ikke til det overfyldte rum, så det skal ikke være en weekend, eller der hvor alle andre har ferie, jeg skal vælge min første tur kan jeg fornemme. Måske er det en af drømmene jeg vælger at realisere.
    Ønsker dig/jer en fortsat god miniferie.

    1. Det er en smuk by og en tur dertil kan klart anbefales ;-) Vi har tidligere været der til påske- og julemarkeder, så der er der jo fuld af mennesker, men udenfor den værste højsæson og ved højtider er der skønt ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *