web analytics

Ses vi…?

Jeg får ikke rigtig lagt noget op her på kanalen. Ikke fordi der ikke sker noget, men mere fordi jeg bare ikke kommer længere end til at knipse et par billeder engang imellem…

Jeg vil poste lidt indlæg på bloggens Facebook side, indtil energien vender tilbage – så er der da lidt liv på Alpeblik ;-)

Hvis I vil se med og er på Facebook kan I finde mig lige her…. Ellers vender jeg tilbage her lige så snart energi og lyst er tilbage :-)

Indtil da, hyg jer og nyd foråret som forhåbenlig er på vej :-)

2 kommentarer til “Ses vi…?

 1. Ja, vi ses med et like, får ikke kommenteret på FB, IG etc. som jeg gør her. Det skyldes nok mest fordi mine gigtramte fingre/arme helst vil side med et stort tastatur :-)
  Glæder mig over du trods alt ligger billeder og tekst både på FB og IG, nu du er lidt fraværende her.
  Da jeg vågnede i går søndag, og sommertiden havde banket på, mærkede jeg kroppen ikke var med, det er den aldrig. Jeg er morgenmenneske, og vil gerne have lyset fra morgenstunden, og ikke om aftenen, jeg går som oftest i seng omkring kl. 21.00 og vågner senest kl. 5.00

  1. Jeg har det lidt omvendt, for jeg får aldrig fundet min bærbar så jeg kan kommentere på de forskellige blogs – men jeg læser med :-)

   Lige nu synes jeg bare at energien er bedst brugt andre steder og det er vigtigt for mig at få vendt min situation nu – ellers tror jeg det går helt skidt, for jeg kan mærke at det bare lige så stille bliver værre med at komme igang og især med at komme ud blandt andre…

   Jeg har så svært ved at sove om natten når vi er på ferie i Danmark fordi der er så længe lyst, så det er altid småt med søvn når vi er deroppe – hernede bliver der mørkt tidligt året rundt og det kan jeg egentlig godt lide – så kan man da sove, men jeg vågner så tidligt og jeg er bestemt ikke morgenmenneske :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *