web analytics

Ferie i Alsace – Riquewihr…

Vi er på en lidt spontan ferie i Alsace – vi besluttede os for et par uger siden, at vi godt kunne bruge en lille ferie, så vi kiggede efter et billigt sted og fandt en lille campingplads med et ledigt mobilhome som vi skyndte os at booke…

Igår søndag kørte vi en tur langs vinruten og endte i Riquewihr…

Udsigt til vinmarker overalt man kigger…

Fine små butikker som er pakket flot ind i grønt…

Husene er farvestrålende og virkelig flotte…

Vi fandt en butik i to etager kun med julepynt – lidt sjovt i 30 graders varme :-D

Vi fandt flere godter der kom med hjem – kokosmakroner med både appelsin og pistacie, lækkert håndlavet fransk nougat, lokalt ost og salami :-)

Vi fortsatte langs vinruten og nød udsigten over de smukke vinmarker…

En lille fransk kage kan man jo altid spise :-P

4 kommentarer til “Ferie i Alsace – Riquewihr…

 1. Det er vidunderligt at komme lidt ud/hjemmefra. Når der så ikke er så langt til det skønne område Alsace, så forstår jeg godt i kan finde på det.

  Du får lige 2 ting til at banke på hos mig.
  1. Jeg har hjemve til en dansk by, Aarhus, har altid elsket denne by, og kun boet der i 1½ , så underligt at have hjemve. Min mor opvoksede der, så mange af mine ferier som barn er tilbragt der, hos mine morforældre. Heldigvis bor min søn der, og ja, hvergang jeg besøger ham, vil jeg ind til bymidten.
  2. Italien trækker så meget. Især som kørerferie, og gerne hele sommeren. Hvorfor mon? Jeg har jo kun været på gennemrejse med tog, hvor veninden og jeg stod af i Rom i ca. 12 timer, og herefter i Brindisi, for at tage færgen videre til Korfu. Togturen foregik jo i mørke.
  Begge er på min Bucketliste, Aarhus som bopæl når jeg bliver pensionist (hvis jeg får råd til det) og Italien, som feriemål, måske på en seniorinterrail tur.

  God ferie.

  1. Jeg har heldigvis ikke hjemve til noget og bayern føles som hjem for mig nu :-)
   Jeg har og‚ en svaghed for italien også før vi begyndte at tage dertil, så mon ikke bare man har nogle favoritsteder uden man behøver at have oplevet dem..?

   Tak, vi nyder den, kan du tro :-)

 2. PS.
  Ved godt Alsace ikke er Italien men hvergang jeg læser eller ser billeder fra Frankrig, Italien, Spanien kommer min lyst til Italien bare mere og mere frem i lys luge.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *