web analytics

Ostemuseum og aftentur til sluserne…

Vi havde set at der var en osterute her i området, så igår efter morgenmaden tog vi ud for at finde den :-P

Vi faldt over en gin i supermarkedet der var her fra området, så vi tjekkede adressen og fandt ud af at de også lavede whisky, så der slog vi vejen forbi på vej ud for at finde ost :-P

Vi fandt frem til Maison du la Fromage, hvor der var et ostemuseum, et brasserie og en lille butik med ost og diverse specialiteter fra området…

Vi kom så sent, at vi ikke ville bruge penge på deres museum når vi skulle skynde os igennem, så vi gik i butikken og i brasserie og fik en osteomelet – eller jeg gjorde og Mads fik en bondeomelet, for han mente at deres ost var lige krads nok :-D

Dagens høst – Gin, whisky, krydderi, ost, marmelade og sennep ;-)

Efter aftensmaden gik vi en lille tur og endte ovre ved sluserne…

Der var det flotteste lys da solen var ved at gå ned…

Vi fik set en masse store skibe sejle igennem slusen og en solnedgang, før vi gik tilbage til campingpladsen…

Flotte blomster er der nok af her :-)

2 kommentarer til “Ostemuseum og aftentur til sluserne…

  1. Vidunderlige billeder fra en fantastisk dag.
    Det der G&T, alle hygger sig med. Har haft lidt tanker om jeg godt kunne tænke mig at finde en løsning på en der kunne matche mig. Har et par forbehold. Gin er der ingen hindring for, det er tonicvand eller det i bruger i stedet for. Jeg kan ikke drikke noget der har brus/bobler/kulsyre. Det er første step. Næste step er udfordringerne i sirup etc. hvis der er tilsat raffineret sukker må jeg sige fra, samtidig er der nogle af de sødestoffer der benyttes i lightprodukter Nul kulhydratprodukter, jeg ikke kan tåle, flere af dem giver mig en eftersmag i flere døgn. Måske du/I har nogle ideer/tips jeg kan benytte mig af.
    På forhånd tak.
    Ønsker dig/jer en god dag

    1. Jeg er ikke så vild med smagen af tonic, så vi bruger næsten altid danskvand og en eller anden sirup, men også citronvand – jeg ved ikke lige hvad du kan blande det med, men det er vel bare at prøve sig frem med noget af det kun kan drikke/tåle…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *