web analytics

Schloss Nymphenburg i efterårsfarver…

Søndag bød på regnvejr, men vi mente, at hvis vi kørte ind til München skulle der være tørvejr…

Jeg havde taget min nye teleconverter på sammen med min 40-150mm (… plus min Leica i back up…) og fik øvet mig lidt i det der fuglefotografering – ikke så nemt som det ser ud, især ikke i gråvejr med meget lidt lys mellem træerne :-P

 

5 kommentarer til “Schloss Nymphenburg i efterårsfarver…

 1. Smukke, smukke billeder.
  Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst så en ugle, det var i min barndom for mange år siden.
  Jeg er vild med efterårsfarverne, men hader skyerne og kulden. Solen skal helst skinne efter min smag.

  1. Mange tak :-)
   Vi har en Natugle i haven, eller vi hører den ret tit om aftenen og natten, men har endu ikke haft held med at se den…
   Jeg kan godt lide at det varierer mellem forskellige årstider og vejrtyper, alt andet ville da være for kedeligt :-P

 2. Fantastiske billeder Annemette og så fik du billeder af en ugle, jeg er helt pjattet med ugler (og alle andre dyr)
  men har endnu til gode, at få et billede af en. Vi hører Natugler flyve rundt om natten – vi har skov tæt på – hunnerne har nogle høje gennemtrængende skrig, så det er utroligt man ikke vågner ved det :)

  1. Mange tak :-)
   Vi kan også høre natuglen i vores have, men har endnu ikke spottet den – jeg tror måske den bor nede i skoven og jager her i området, for vi har hørt den mange gange både aften og tidligt morgen.
   Denne her på billederne bor i en slotpark i München og den har været der i mange år, så det er lidt sjovt at komme ind og se om den stadig er der :-)
   Fugle (dyr generelt) er sjove at kigge på, men de er dæmme svære at fange med kameraet :-P

 3. Du har helt ret i, at de er svære at fange, nok en af de sværest hobbyer man kan have, hvis man er fuglefotograf, i hvert fald, hvis man vil fange dem i luften Ellers kræver det både skjul m.m.
  Hvis det en dag skal lykkes mig at fange en med linsen, så bliver det om dagen, tror ikke jeg kan holde kameraet stille til nat foto, vi så kun en skygge der forsvandt, den ene aften, hvor vi kunne høre dem i haven, de er jo lydløse når de flyver :)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *