web analytics

2 kommentarer til “Fugle i Haven…

  1. Det er skønt at have en interesse :) og dine skud her, er da gode – nogle bedre end andre, men sådan er det jo, indtil du lige finder måden at gøre det på. Jeg har aldrig prøvet en teleconverter, så jeg kan jo sagtens være klog ;)

    1. Jeg er bare glad for at lysten til fotografien er kommet tilbage – jeg var lige ved at tro at jeg aldrig ville finde glæden ved det igen…

      Teleconverteren skal jeg lige lære at kende – det er lidt svært at styre og jeg skal lige finde de indstillinger der er bedst til formålet. Min objektiv hedder 40-150mm f2.8 og med denne teleconverter kan du gange det med 2, så man kommer op på 80-300mm, men den ganger jo også blænden med 2 og så hedder den f5.6 og så skal der noget mere lys til end ved f2.8. Der har stort set været gråvejr siden jeg fik den, så det har været lidt udfordrende :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *