web analytics

Råt, men flot…

Vi har brugt weekenden udenfor. Lørdag var der flot solskin, men koldt og selvom der var virkelig råt og gråt søndag, fik vi alligevel en god weekend ud af det :-)

Lørdag tog vi ud til Moosburg Stausee. Jeg skal lige lære det nye kamera at kende og der er masser at øve sig på derude med fugle, dæmninger og natur. Vi så en masse, for mig, nye fugle – troldand, taffeland, rødhovedet and og en Nilgås, som kan diskuteres om den er mere speciel end køn :-P

Søndag kørte vi til Echinger Stausee. Vi kom forbi en info-tavle ved Moosburg som viste, at der ved Echinger Stausee var et fuglekiggertårn, så der kørte vi ud. Lige ved Wolfersdorf mødte vi musvågen og vi holdt ind til siden for at se den – første sad den i et træ, men fløj da jeg ville hente mit kamera bag i bilen, men så satte den sig på en pæl og jeg kunne få den igennem det nedrullede vindue. Billedet står desværre ikke skarpt, for jeg havde for lang lukketid på…..

Første møde ved Echinger Stausee var denne lille og meget livlige Lille Lappedykker. En ungfugl med krudt bagi og der var en lille flok af dem, som var meget svære at fange, for ligesom man havde dem på kornet dykkede de :-)

Da vi stod og kiggede på en måge fra fuglekiggertårnet, kom Sølvhejren svævende indover og det er til dato det tætteste jeg har været på den…

En Grønbenet Rørhøne, som jeg heller aldrig har mødt før…

Efter Echinger holdt vi igen ind ved Moosburg Stausee – det ligger lige på vejen og jeg havde håbet at kunne få et bedre billede af Troldanden, men den så vi desværre ikke, men der var masser af andet underholdning ;-)

Sidste stop på søndagens tur var ved Haager Badeweiher, som er en badesø der ligger i nabobyen. Vi har før været her, men det var en sommerdag hvor der var fyldt med mennesker.

På en rå søndag mødte vi ikke mange mennesker derude, men til gengæld fik jeg både Træløberen og Halemejsen at se. Igen er det ikke verdens bedste billeder, men jeg fik da lige lov at dokumentere, at jeg havde set dem :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *